Wandelvierdaagse Deventer
 
       


Nieuws

28-12-2021

Beste wandelvrienden,

Het bestuur van de Wandelvereniging Deventer heeft, in samenspraak met de organisatie van Wandelvierdaagse Deventer, besloten dat de 2 e Wandelvierdaagse in 2021 wederom niet zal plaatsvinden. De situatie rond het Corona-virus is nog te onduidelijk. Naar onze mening zullen grotere evenementen en samenkomsten geen doorgang vinden, eerder dan dat alle ‘wapens’ zijn gebruikt tegen het virus en wij in groepsverband weer zorgenvrij van de cultuur en natuur kunnen genieten.

De 2e Wandelvierdaagse Deventer (www.W4DD.nl) wordt daarom verschoven naar 20 t/m 23 april 2023.


17-03-2020 

Het bestuur van de Wandelvereniging Deventer heeft vandaag besloten om de Tweede editie van de Wandelvierdaagse Deventer op 23 april tot en met 26 april 2020 niet door te laten gaan. Dit vanwege de vergaande maatregelen rondom het Coronavirus. 

  

12-03-2020

Vier dagen wandelen in en rond Deventer. Het 1e jaar was een succes en de organisatie verwacht dat het aantal deelnemers meer zal zijn dan in 2019. Men hoeft namelijk geen vier dagen te wandelen. In deze 2de editie heeft u de keuze uit 15, 20, 30 of 40 km.

De Wandelvierdaagse Deventer hoort in het rijtje thuis van de Barchemse, Achterhoekse, Sallandse, Apeldoornse en Nijmeegse Vierdaagse.

De voorbereidingen voor de Wandelvierdaagse Deventer zijn in volle gang. Om alles in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. De wandelvereniging Deventer kan het niet alleen.

Een greep uit de werkzaamheden zijn; bemensing startbureau en rustplaatsen, pijlen ophangen en afhalen, bevoorrading rustplaatsen, catering, controle routes etc.

Ook wie niet alle dagen beschikbaar is, is van harte welkom.

Wie belangstelling heeft kan voor 1 april 2020 contact opnemen met Harrie Muilerman, telefoon 06-53329960 of via email speeltuindriehoek@concepts.nl.

 Graag bij opgave vermelden:

·        Naam

·        Adres / Postcode / Woonplaats

·        Email adres

·        Telefoonnummer

·        Welke dagdelen je beschikbaar bent